0

Votre panier est vide

Politique de remboursement

Terugbetalingsbeleid

Wij hanteren een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat je 14 dagen de tijd hebt na ontvangst van jouw bestelling om artikel(en) retour te sturen. Belangrijk is dat de artikelen in dezelfde staat verkeren als waarin je ze hebt ontvangen, ongebruikt en in de originele verpakking. Verder heb je je ordergegevens nodig, deze vind je in het mailtje wat je van ons hebt ontvangen bij de bestelling.

De meeste Lucky Shot artikelen zijn gemaakt van echte, eenmaal afgevuurde hulzen en kunnen kleine onvolkomenheden of krassen bevatten. Ook kan het gebruikte materiaal reageren op de omgeving zoals zuurstof of water. Gelieve met de hand af te wassen en niet in de vaatwasser gebruiken tenzij dit bij het artikel expliciet is aangegeven.

Retourprocedure

Wij bieden de mogelijkheid om orders gratis te retourneren wanneer je niet tevreden bent over een product of onze service. Wij vragen je vriendelijk eerst contact op te nemen met onze klantenservice voor overleg, voordat je iets retour stuurt. Je maakt je retour eenvoudig aan via onze retourportaal.

Beschadigingen en problemen

Inspecteer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat wij het probleem kunnen beoordelen en het in orde kunnen maken.

Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen

Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals op maat gemaakte producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen). Neem contact met ons op als je vragen of twijfels hebt over uw specifieke artikel.

We behouden het recht om geen retourzendingen te accepteren voor uitverkoopartikelen of cadeaubonnen.

Ruilen

De snelste manier om er zeker van te zijn dat u krijgt wat u wilt, is om het artikel dat u hebt te retourneren, en zodra de retourzending is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.

Terugbetalingen

Zodra je het artikel via ons retourportaal hebt teruggestuurd, kun je de retour traceren. Wanneer het bij ons binnen is, controleren wij de producten en laten je zo snel mogelijk weten of de retour akkoord is. De terugbetaling wordt daarna automatisch geïnitieerd en het bedrag ontvang je via de door jouw gekozen betalingsmethode van de originele bestelling terug. Het is uiteraard ook mogelijk het bedrag om te zetten in een tegoed of cadeaubon.