0

Ihr Warenkorb ist leer

Over Lucky Shot USA

De oprichter van Lucky Shot groeide op in de wapenhandel en militaire memorabilia. Over de jaren heen verzamelde hij honderden voorwerpen gemaakt van hulzen en kogels, waarvan veel met de hand gemaakt door militairen tijdens oorlogstijd. Deze voorwerpen staan bekend als "Trench Art" wat staat voor loopgravenkunst. Tijdens de eerste wereld oorlog verveelde veel soldaten zich in de jarenlang durende loopgraven oorlog en om de tijd te doden maakten zij van munitie allerlei voorwerpen zoals asbakken & openers. Deze ontwerpen zijn een inspiratie geweest voor veel Lucky Shot ontwerpen.

 

Sinds 2011 is het productaanbod van Lucky Shot gegroeid van de kogel flesopener, gemaakt naar een origineel 1942 loopgraaf ontwerp, tot honderden producten waaronder glaswerk, mancave decor, sieraden & accessoires.


Lucky Shot USA, LLC is een familiebedrijf dat zich toelegt op het produceren van hoog kaliber, handgemaakte producten dat u jarenlang in uw arsenaal zult houden. Alle producten zijn vakkundig vervaardigd uit eenmaal afgevuurde Amerikaanse militaire hulzen. Kogels welke zich bevinden in het glaswerk zijn uiteraard loodvrij. Het merendeel van het assortiment is "Made in the USA" dan wel geassembleerd in de VS. Kijk voor meer informatie op www.luckyshotusa.com

Ons avontuur breidt zich uit naar Europa. Met de inzet en toewijding van de mensen achter onder andere Lucky Shot Europe & Shots Fired hebben wij veel vertrouwen dat onze premium producten snel dezelfde bekendheid krijgen als in Amerika!

Doug Ingalls Family