0

Uw winkelwagentje is leeg

ottobre 02, 2023 2 Leesduur 0 Reacties

Hallo lieve lezers! Ik ben Xenia, een 32-jarige trotse Nederlandse dame. Als professional zet ik me in in de forensische verslavingszorg. Maar buiten deze serieuze taak heb ik ook andere passies...

Sport en Welzijn: Meer dan een baan

Wanneer ik niet aan het werk ben, bind ik graag de bokshandschoenen aan, waag ik me aan een fitnessroutine of coach ik anderen op het gebied van voeding. Balans in het leven is voor mij essentieel.

Mijn reis in de beveiliging

Mijn carrière begon in een totaal andere hoek: de beveiliging. Gewapend of niet, in Nederland of daarbuiten, ik stond op de voorgrond. Van grote evenementen tot zorginstellingen, ik heb het allemaal meegemaakt. Na 14 intense jaren besloot ik een nieuwe richting op te gaan. Maar mijn tijd in de beveiliging heeft me niet alleen professionele vaardigheden bijgebracht. Ik heb geleerd om te gaan met uitdagingen, zowel fysiek als verbaal. 

Zelfverdediging: Een Eye-opener

Tijdens mijn zoektocht naar effectieve zelfverdedigingstechnieken ontdekte ik dat veel traditionele methoden tekortschieten, vooral in stressvolle situaties. Dat bracht me bij Michiel Mulder van Urban Combatives Netherlands, een ware mentor en inmiddels een dierbare vriend en partner.

Wat is Urban Combatives?

Dit is geen gewone zelfverdediging. Urban Combatives leert je hoe je jezelf kunt beschermen met realistische technieken die werken, zelfs onder druk. Van mentale weerbaarheid tot het anticiperen op problemen - je leert het allemaal. 

Mijn missie en passie

De principes van Urban Combatives zijn verweven met mijn dagelijks leven. Via mijn Instagram inspireer ik anderen, zowel mannen als vrouwen wereldwijd, over het belang van zelfbescherming.

Een nieuwe samenwerking: Lucky Shot USA®

Tijdens mijn avonturen kwam ik in contact met Lucky Shot USA, een merk dat me enorm aanspreekt. Met trots kan ik zeggen dat ik nu hun Europese ambassadeur ben!

Ik hoop dat jullie genieten van mijn verhalen en ervaringen, zowel professioneel als persoonlijk. Blijf me volgen voor meer inzichten en avonturen!