0

Ihr Warenkorb ist leer

Dezember 17, 2021 2 min lesen. 0 Kommentare

Yes! De eerste van een grote reeks shot recepten. We gaan proberen iedere vrijdag een nieuw shot receptje online te zetten, zodat je hem kan maken tijdens de vrijdagmiddag borrel of in het weekend! En natuurlijk maak jij ze niet in zo maar een glaasje ;)

Deel jij foto's van jou en je vrienden & de shotjes ook op onze social media? Dan maak je kans op een super vet Lucky Shot pakket aan het eind van het jaar!

De receptjes komen uiteraard ook op onze social media kanalen, we verzamelen de recepten op een aparte pagina en nemen ze mee in de nieuwsbrief. Natuurlijk moet er aan ieder shotje een Lucky Shot tintje zitten & Sandra heeft er al héél wat verzameld.

Heb jij een leuk shot recept voor ons, die we nog niet zelf hebben verzonnen of gevonden, stuur hem in en je wint een .308 Bullet Lucky Shot glaasje. De enige voorwaarde is dat je het shot-receptje dan ook even zelf maakt met dit glas en de foto, of nog leuker de video, instuurt en dan zetten wij hem online. Uiteraard gaan de credit naar jou!

The Blue Kamikaze Shot

In mijn blog met mijn veel te serieuze & oh zo vrolijke kerstwens (NOT) refereerde ik er al naar. Als je het allemaal zat bent, lekker Harri-Kiri plegen met veel te veel van deze shotjes om toch eervol ten onder te gaan. Super simpel om te maken, maar ziet er door zijn helblauwe kleur werkelijk fantastisch uit. 

Wat heb je nodig

  • .308 shotglaasjes
  • Bols Blue Curaçao 
  • Je favoriete Vodka (zonder smaakje)
  • Verse limoenen
  • IJsblokjes
  • Een shaker

Pers de limoenen uit, zeef het sap. Het shotje bestaat uit: 

  • 1/3 Blue Curaçao
  • 1/3 Vodka
  • 1/3 Limoensap (liefst vers, maar flacon is minder werk)

Bereiding

  1. Vul een shaker of karaf met voldoende ijs klontjes
  2. Voeg 200ml Vodka, 200ml Blue Curaçao en 200ml limoenspa toe 
  3. Flink schudden tot de helblauwe kleur ontstaat
  4. Even laten staan in de koelkast zodat hij goed koud is
  5. Serveren in .308 of shotgun shell shotglaasjes
  6. Je kunt de glaasjes aankleden met wat disco dip & een schijfje limoen

KANPAI!