0

Votre panier est vide

Over ons

 

Leuk dat je meer over ons wilt weten!

In 2015 trokken wij de stoute schoenen aan...

Vanuit een hobby werd in 2015 ons eerste bedrijf Airsoft INC. geboren en groeide ieder jaar fors door. Steeds meer leuke, jonge mensen komen bij ons werken, vrienden, familie, vaste klanten komen wekelijks over de vloer en helpen met veel plezier mee aan iets wat meer een begrip, een familie en een merk werd dan een serieus bedrijf. En dat was precies de bedoeling! We blijven al deze trouwe en mooie mensen dankbaar voor de mooie tijd en de vriendschappen die hier zijn ontstaan.

Helaas deed Corona en de gevolgen hiervan het bedrijf min of meer de das om. Gelukkig nog genoeg ideeën en mooie merken op de plank om iets moois mee te doen. Ook aan energie & enthousiasme geen gebrek!

Met name Lucky Shot USA, waar we met de oprichter & eigenaar Doug al 2 jaar intensief contact hebben om zijn mooie, premium merk Lucky Shot USA met haar unieke producten op de Europese markt te lanceren.

Als compagnons hebben we besloten om zakelijk uit elkaar te gaan en weer zoals vanouds als vrienden samen te werken met één heel duidelijk doel: met Lucky Shot Europa laten veroveren.

Zo is Shots Fired® geboren. Een merk, een uitdrukking met veel betekenissen, serieuze en minder serieuze, letterlijke en figuurlijke. Een platform waar het niet alleen maar draait om het verkopen van producten, maar waar we ook weer iets extra's willen brengen. Volg ons blog en social media om op de hoogte te blijven! Zoals gezegd aan ideeën, energie en enthousiasme geen gebrek en er komen in rap tempo leuke en nieuwe dingen aan.