0

Votre panier est vide

janvier 29, 2023 2 lire la lecture 0 Commentaires

Wat is een Gremlin Bell?

Een motorcycle Gremlin Bell is een klein belletje wat aan je motor hangt en je beschermt tegen kwade weggeesten en behoed je tegen pech en ongelukken onderweg.

Andere naam voor Motorcycle Bell

Andere namen voor de motorcycle bell zijn Guardian Bell, Spirit Bell, Gremlin Bell, Biker Bell en Angel Bell. 

Gremlin Bell Story

Deze kleine geluksbrenger is ontstaan in de tweede wereldoorlog toen sommige Engelse en Amerikaanse piloten ze aan hun pilotenvest bevestigden om geluk te brengen tijdens hun missies. Na de oorlog hingen de piloten ze aan hun motor als "Lucky charm".

De legende vertelt dat straatgeesten, bekend als gremlins, zich al zo lang vastklampen aan de motorfietsen als motorrijders zich op de weg bevinden Deze ondeugende kleine gremlins zijn verantwoordelijk voor van alles en nog wat, van ongelukkige ritten tot het veroorzaken van pech op de slechtste momenten.

Door een guardian belletje aan je motor te bevestigen, raken de gremlins zo geïntrigeerd door het constante gerinkel dat ze uit hun verstop plek tevoorschijn komen om op onderzoek uit te gaan. Zodra ze dat doen, komen ze vast te zitten in de bel tot ze er uiteindelijk afvallen en de grond raken.

The Guardian Bell - double the luck 

Nog een stukje overlevering wat natuurlijk iedere motorrijder kent? Je bescherming wordt verdubbeld als je de bel van een bevriende motorrijder of geliefde cadeau krijgt. Maak iedere volgende motorrit nog specialer en veiliger en houdt de griezels op het asfalt met de Lucky Shot USA's Motorcycle Guardian Bell!

Hoe dan ook, het geeft je een goed gevoel, je hebt weer een mooi verhaal te vertellen met deze .50 aan je tweewieler! 

Mooi gecombineerde kalibers

Deze Gremlin Bell is 100% Handgemaakt in America van de achterkant van een echte Amerikaanse .50 CAL BMG kogelhuls met een klepel van een .223/5.56 kogelpunt. Wat voorheen uit een browning machine gun kwam rollen, gebruik je nu om veilig thuis te komen.

Harley Gremlin Bell

Handmade in the USA dus als er één Gremlin Bell is die als Harley Davidson Guardian Bell mag fungeren dan is het deze beauty van Lucky Shot USA. Maar zeg eerlijk, dit prachtige stukje handwerk zal iedere motor mooi staan, of ze nu een Kawasaki of Triumph Guardian bell wordt, ze brengt je veilig thuis.

Stuur je foto in of tag ons

We stellen het zeer op prijs als je ons een foto stuurt van onze Guardian Bell aan jouw motor of ons tagt in een bericht op social media! 

Gremlin Bell kopen?

Uiteraard is de Gremlin Bell van Lucky Shot te koop in onze webshop!